Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 4, 2012

Free Mori anyone?

En S baru balik dari kerja semalam terus tanya 'wanna 'Music Box' ?'
=P  huh?


Alah..cute lah sgt kan...macam sedap .Simple but presentable. 
At the same day, i also bought blueberry cheese tart from The Bakery's Cottage di Persint 8. Tapi bila melihatkan packaging cheese cake dia ni sangat cute dan berkotak comel bagai, hmmmmm...menarik pulak nak berkongsi dalam blog...Free Mori..(geng kapakianz, not Marsyaladiayana Latjuba tau...;)
But Why Music box..??



Tadaaaa.....ada macaroon, buah ceri dan emm tu raspberry ker? uhuhu Not sure..



Ni isi dalamnya. Macam rasa blueberry .
Tapi di sebabkan sebelum tu dah makan tart , so yang ni simpan dulu dalam peti ais..........
Rasanya...sedap!


Mengenai kehalalannya i did emailed the officer there (...gigih nak tahu jugak kan , bila google2, i reached this person in one jobs advertisement)

This was her reply:

Dear Ekin, 
Good day to you and. Thanks for your supports.
Actually everything is pork free as our factory 70% is Muslim and we are in the process for applying Halal from JAKIM.Besides that, we are in processing for applying HACCP.
Thank you. 

Warmest Regards,
Elaine Tan
FREE MORI (Malaysia) SDN BHDNo. 3A, Jalan Ragum 15/17,40200 Shah Alam,Selangor.P: +03-5512 1788F: +03-5512 6088P: +6017-775 9790
OK, so lepas ni boleh la singgah-singgah sebab pastries nya sangat menyelerakan.............You may want to check the outlets, etc on the website : http://www.freemori.com/my/Other/story . Nama Cheese cake di atas itu adalah Music Box.....;)

 Free Mori, anyone? :)

6 comments:

Iszuanie Ilias said...

Very the free mori......ahaks.....

» NAJA « said...

besor mana tu Kin kecik je ke benda tu...best hokaayy

sykn's said...

manje: very the free mori kan..haha..;)

Aja: haa..ja mesti suka kan pastries2, kek-kek niii and the packaging some more......tak kecik sgt..tak besar sgt....just nice to have the piece with a cup of coffee sambil chit chat gitu...:)

sukahati said...

mori mmg free.....erkkkkk :p

sykn's said...

su: hmm is it...?? ;P but here i need to buy la...uhuhuh...;)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.